JULPYSSEL PÅ VALENTINAS

Snart är det Jul igen och då finns det ju inget roligare än att förbereda med massa roligt julpyssel. Och detta gör vi med chalkpaint/kalkfärg. Vi på Valentinas vill här erbjuda tre olika tillfällen, med tre olika teman, att träffas och pyssla. Ni kan alltså välja att gå på alla tre, eller endast enstaka. 
Vi har allt material på plats. Däremot om ni vill personifierad erat pyssel kan ni ta med egna fotografier eller annat i bildformat, bokmärken, som kan användas som decoupage. Ett jätte fint personligt inslag. Kom ihåg bara att använda dubbletter då de blir kladdiga med färg.

Tema 1: (14e Nov) Här ska vi designa våra egna julpaket och inslagspapper. Vi ska måla och krackelera. Vi ska använda oss av stämplar, decoupage, schabloner, guldblad, servetter och självklart naturen.
Tema 2: (21a Nov) Denna gång ger vi oss på dekorationer till granen. Som julgrans kulor, kottar och trummor, mm....
Träff 3: (28e Nov) Vad vore Julen utan en adventskalender??? Med olika metoder och stilar får vi välja hur vi vill att våra adventskalender ska se ut med hjälp av ormhassel, vackra band, kort, mm.... Och vi ska designa en God Jul skylt.
Anmälnings avgiften är 199kr/gång och extra för material kostnad. I detta ingår även gofika och glögg, stämning och högt i tak. Våran önskan är att ni går härifrån fulla av inspiration och ideer så eran Jul blir den bästa.  


OBS! Föranmälan krävs och du betalar med swish till 1235521935. Du skriver ditt namn och datum i meddelandet. 4-6 platser finns per tillfälle.