En afton full av healing, energi och personlig utveckling.

20.11.2018

Nu när hösten och mörkret kommit och till och med några flingor fallit så kan det vara extra nödvändigt med lite roligheter, sällskap och mys. Vi hade Evie Kruse här i våras och rummet blev fullsatt. Så nu, Onsdag 28e Nov, med start kl. 18 t.o.m. 20 drar vi igång med ännu en afton.

Evie är Reiki master och har arbetat med detta under 30 år. I våras var hon här med sina chakra, stjärntecken och Feng- shui buketter men denna gång handlar det om Tarot läsning, energi balansering och kristaller. Vi börjar kvällen med en presentation av Evie där hon får berätta lite om sin resa. Gästerna bjuds på en välkomst drink och lite tilltugg. Evie kör en energi balansering kring bordet och avslutar med tarot korten (50kr frågan) där ni får ställa frågor angående olika aspekter i era liv. Hälsa, arbete, relationer, personlig utveckling, osv... Så fundera riktigt noga på vilken fråga DU vill ställa. Samtidigt har vi självklart stängt butiken för allmänheten och ni har 20% på allt i butiken. (EJ kristall lampor)

Vill ni vara med under denna kväll kan ni anmäla er via kommentars fältet nedan eller skicka ett sms till 0706522943. 100kr. Begränsade platser.

Varmt Välkomna Till Allévägen 7 i Tungelsta brevid Pizzeria Caprese