Body Talk 14/5 Kl: 18!!!!

08.05.2019

Nu på Tisdag, 14e Maj, Kl: 18-20.30, har vi Petra Tunmar tillbaka igen. Tekniken hon använder sig utav stimulerar kroppens egna läknings förmåga med hjälp av Body Talk, Homeopati och Healing. Symptom som uppstår är kroppens sätt att kommunicera ett "problem".

Kroppen kommunicerar helt enkelt genom att prata med oss när det uppstår olika symptom eller förändringar (problem). Och det är inte alltid som vi är mottagliga och hör på vad kroppen säger eller vet exakt hur vi ska bära oss åt. Därför har vi Petra som går in och lyssnar åt oss. Och när hon har samlat ihop sin information så går hon in och återställer en balans. För att uppnå dessa resultat använder hon sig utav just "body talk", (i samband med en pendel).

Denna gång kommer vi få arbeta i par och som vanligt bjuder Petra in till lek. Man vet aldrig riktigt vad man får när hon är i farten men resultaten är alltid densamma. En AHA upplevelse. 

Ni får gärna anmäla er på swish nr 070 261 60 15 med 150kr och texten "Body Talk" och erat namn på meddelande raden. Vi bjuder på lite gott och har en riktigt fin stund ihop. Vill ni läsa mer om Petra kan ni göra det HÄR 

                                                           Välkomna!!!!!!