Nyinkommet

19.08.2018

Dramatiken kan börja!!!! Första veckan tillbaka på Valentinas igen nu efter sommar ledighet. Känslan att få strosa runt bland alla vackra ting, träffa alla glada besökare igen och presentera sig för nya. Fler och fler utav er hittar hit nu och det är vi så tacksamma för. 

Det ska bli så kul att dra igång alla vernissager, tema kvällar och andra roliga händelser som väntar oss i höst. Det kommer vi ut med lite längre fram. Tema kvällarna i våras var så uppskattade och lyckade och vi ser verkligen fram emot att träffa både gamla som nya ansikten. 

Men idag ska inlägget handla om nyinkommet till butiken. Ingen har ett öga som Tove. Den saken är klar. Hon har den fantastiska talangen att välja med både hjärna och hjärta. Konceptet på Valentinas är eklektisk inriktning. Det ska finnas någonting för alla, oavsett design stil eller ålder. En salig blandning av alla eror. Och detta gör hon med bravur. Här bjuder vi på bilder av det som kommit in. Priser och mått på våran inredning ser ni här. Men kom gärna in och se allt i verkligheten och hälsa på oss på Valentinas. För det är ju alltid trevligt.