Tema Kvällar

23.04.2018

Vi har jätte spännande saker på G. Nu inom kort drar vi igång med våra omtalade "Tema Kvällar"! Tanken är att det ska hända lite roliga saker i Tungelsta nu när vi är här. Allt ifrån presentationer av goda ideer, föreläsningar, tips, kurser, osv.... Helt enkelt en samlings punkt där vi kan dela med oss av alla möjliga ting.

Onsdag, 2 Maj, mellan Kl: 18-20 har vi Tia som kommer och visar oss tips på hur vi lyckas med vårsminkningen. Tema för denna gång blir "bronzer".

Vi hade äran att ha Tungelstas egna författarinna, Jenny Jacobsson, som startade sin boksignering hos Valentinas. Och nu vill jag presentera Erik Strömdahl, som håller en boksignering för sin roman "Kvinnan med den döende mobilen" som består av en spännande resa runt Hemfosa, Jordbro området. Missa inte detta tillfälle Lördag, 12 Maj, mellan Kl: 14-16.

Torsdag, 17 Maj (Norges Nationaldag) mellan Kl: 18-20, kommer Evies blommor att stå för underhållningen hos Valentinas.

Och missa inte Lördag, 19 Maj Kl: 11-15 finns Valentinas Vardagsrum på Tungelstas Vårmarknad samt att butiken är självklart öppen!!!!!

Våran önskan är såklart att så många som möjligt vill komma. Det ska minglas med bubbel, fika, nåt sött, mm..... så skriv (o.s.a.) gärna i kommentars fältet nedan om vilket/vilka events ni är intresserade utav och vi skriver upp er på listan. Så vi hoppas nu att det är många som anmäler sig så det blir riktigt lyckade kvällar.