Vernissage på Lördag!!!!

18.01.2018

Hej hopp allesamman,

Nu på Lördag smäller det. VERNISSAGE med nya lokala utställare. Ta med er släkt och vänner och kom och peppa, kolla ny konst, träffa konstnärerna, mingla, ta ett glas, eller en fika och hitta inredning och presenter av alla dess slag. Nu på Lördag, 20 Januari, har vi Drop-In mellan Kl: 12-18.

Vi har nöjet att presentera tre nya konstnärer från området. Det bjuds på alla möjliga tekniker under de närmaste fyra veckorna så kom och få alla era undringar besvarade då våra utställare finns på plats. 

Vi har Marianne Kopamees som just nu ställer ut med en spännande teknik som kallas för "enkaustik art". Kom och ta reda på hur hon gör.

Nadja Helin jobbar i akvareller, b.la, och har även kurser inom detta. Utbildad b.la på Ryska Konstakademin i S:t Petersburg.

Och Helena Stridh som bor här i Tungelsta och sprider glädje på långa väger med sina färggranna alster. Att leva i nuet och hålla ett öppet hjärta och sinne är bara några av hennes budskap som förmedlas via hennes konst. 

Så kom och njut på denna dag tillsammans med oss.

Vill även berätta att imorgon drar Valentinas Vardagsrum ut på Formex Mässan. Detta betyder då att Valentinas har STÄNGT imorgon, Fredag så nu vill jag lova att det kommer ramla in en massa nya godsaker till butiken. Ta hand om er där ute i kylan.