Måla av ditt porträtt eller ditt husdjur

..

Dessa kurser är till för stora samt små. Jag gillar blandningen av vuxna och barn                              och ungdomar. Vi har mycket att lära av varandra.

Under dessa två tillfällen ska vi koncentrera oss på detaljer. Ni som gick presentations kursen har fått en rejäl genomgång av färgerna, vissa medium och pensel områden. Vi ska nu ha glädjen av att måla av antingen oss själva, varandra eller erat husdjur. Väljer ni självporträtt får ni en spegel framför er. Väljer ni en partner att måla av sitter ni mittemot varandra. Och väljer ni att måla av erat husdjur tar ni med ett fotografi. NI kan inte ta med er era djur. Tänk på att välja ett foto med någorlunda lätt ställning. Detta ska vara roligt så vi gör det inte för svårt för oss. 

Ni behöver ha med er 2 canvas dukar (rekommenderade mått, 30'30, 40'40, 30'40, 50'40cm), kolkritor (charcoal), ett bas sortiment av akryl färger (set av minst 12), olika storlekar på penslar (minimum 3, föreslår fler), och en palettkopp med plats för fler färger eller en palett (trä eller plast fungerar utmärkt. Finns även avrivningspaletter där ni slänger arken efteråt). Dessa artiklar går även att inhandla på Valentinas. Begränsat sortiment så kolla först att det finns inne. Staffli förser jag er med. Det finns även pannå duk att köpa hos mig i olika storlekar, men vill ni jobba på uppspänd canvas duk, får ni ordna med det på egen hand.

Vi träffas på Valentinas Vardagsrum & Ateljé 15 minuter innan avtalad tid då vi ska till en annan lokal bara ett stenkast bort. Ta med varma kläder på lite kallare dagar då det ej finns värme i lokalen. Det är en trappa upp för er som sitter i rullstol eller har andra svårigheter.

                     OBS! Föranmälan krävs och du betalar med swish till 1235521935

eller på konto nr. 8327-9,694 755 161-7.

Du skriver ditt namn, månad du vill delta och 1 eller 2 tillfällen i meddelandet.

Eventuella avbokningar återbetalas endast med läkarintyg.

Plats: Valentinas Vardagsrum & Ateljé. Karta längre ner.

Pris: 395 kr per person

TID: Lördag 5e & 19e Juni Kl: 16-18

Deltagare: 7 per tillfälle

                            Onlinebokning

                                      Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.