Stilleben måleri

Dessa kurser är till för stora samt små. Jag gillar blandningen av vuxna och barn                             och ungdomar. Vi har mycket att lära av varandra.

Under dessa två tillfällen ska vi måla av olika objekt. Jag kommer ta med ett antal föremål som ni kommer att få måla av. En riktig klassiker. Den här kursen är sist då enligt mig handlar om mycket teknik. Så ni som har gått kurs tillfällen innan har fått lite mera övning. Ni som kommer som nybörjare finns jag självfallet till för extra vägledning. Hur man får ett föremål att se t.ex. runt ut, eller se genomskinlig ut. Detta kan vara en riktig utmaning. I detta fall får ni bestämma om ni vill ha det verklighets troget eller abstrakt. Eller varför inte prova båda teknikerna...?!!

Ni behöver ha med er 2 canvas dukar (rekommenderade mått, 30'30, 40'40, 30'40, 50'40cm), kolkritor (charcoal), ett bas sortiment av akryl färger (set av minst 12), olika storlekar på penslar (minimum 3, föreslår fler), och en palettkopp med plats för fler färger eller en palett (trä eller plast fungerar utmärkt. Finns även avrivningspaletter där ni slänger arken efteråt). Dessa artiklar går även att inhandla på Valentinas. Begränsat sortiment så kolla först att det finns inne. Staffli förser jag er med. Det finns även pannå duk att köpa hos mig i olika storlekar, men vill ni jobba på uppspänd canvas duk, får ni ordna med det på egen hand.

Vi träffas på Valentinas Vardagsrum & Ateljé 15 minuter innan avtalad tid då vi ska till en annan lokal bara ett stenkast bort. Ta med varma kläder på lite kallare dagar då det ej finns värme i lokalen. Det är en trappa upp för er som sitter i rullstol eller har andra svårigheter.

OBS! Föranmälan krävs och du betalar med swish till 1235521935

eller på konto nr. 8327-9,694 755 161-7.

Du skriver ditt namn, månad du vill delta och 1 eller 2 tillfällen i meddelandet.

Eventuella avbokningar återbetalas endast med läkarintyg.

Plats: Valentinas Vardagsrum & Ateljé. Karta längre ner.

Pris: 395 kr per person

TID: Lördag 7e & 21a Augusti Kl: 16-18

                                                                    Deltagare: 7 per tillfälle

                            Onlinebokning

                                      Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.