INSPIRATION & KÄNSLO MÅLERI

Dessa kurser är till för stora samt små. Jag gillar blandningen av vuxna och                           barn och ungdomar. Vi har mycket att lära av varandra. 

Under dessa två tillfällen ska vi få en presentation i akryl färgernas värld. Hur vi kombinerar färger för att få till andra färger. Lära känna olika medium för att t.ex få mera glans, eller för att sakta ner torknings processen, mm... Penslarnas olika funktions områden. Grundning av duken. Lättare svamp arbete. Användning av stenciler för effekt. Under dessa dagar ska vi leka, lära och inspireras. I de tre andra tillfällen blir det mera teknik men under denna månad ska vi måla fritt med lättare vägledning.

Ni behöver ha med er 2 canvas dukar (rekommenderade mått, 30'30, 40'40, 30'40, 50'40cm), kolkritor (charcoal), ett bas sortiment av akryl färger (set av minst 12), olika storlekar på penslar (minimum 3, föreslår fler), och en palettkopp med plats för fler färger eller en palett (trä eller plast fungerar utmärkt. Finns även avrivningspaletter där ni slänger arken efteråt). Dessa artiklar går även att inhandla på Valentinas. Begränsat sortiment så kolla först att det finns inne. Staffli förser jag er med. Det finns även pannå duk att köpa hos mig i olika storlekar, men vill ni jobba på uppspänd canvas duk, får ni ordna med det på egen hand. 

Vi träffas på Valentinas Vardagsrum & Ateljé 15 minuter innan avtalad tid då vi ska till en annan lokal bara ett stenkast bort. Ta med varma kläder på lite kallare dagar då det ej finns värme i lokalen. Det är en trappa upp för er som sitter i rullstol eller har andra svårigheter. 

                            OBS! Föranmälan krävs och du betalar med swish till 1235521935

                                              eller på konto nr. 8327-9,694 755 161-7.

                  Du skriver ditt namn, månad du vill delta och 1 eller 2 tillfällen i meddelandet.

                           Eventuella avbokningar återbetalas endast med läkarintyg.

                              Plats: Valentinas Vardagsrum & Ateljé. Karta längre ner

                                            TID: Lördag 1a Maj & 15e Maj Kl: 16-18

                                                       Pris: 395 kr per person

                                                      Deltagare: 7 per tillfälle


        

                             Onlinebokning

                                        Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.