Body Talk, Healing & Tarot! 16/4

09.04.2019

Save the Date!!!!! Nu har vi någonting riktigt spännande som vi vill dela med er!!. Vi vill här presentera Petra Tunmar som stimulerar kroppens egna läknings förmåga med hjälp av Body Talk, Homeopati och Healing. Symptom som uppstår är kroppens sätt att kommunicera ett "problem".

Kroppen kommunicerar helt enkelt genom att prata med oss när det uppstår olika  symptom eller förändringar (problem). Och det är inte alltid som vi är mottagliga och hör på vad kroppen säger eller vet exakt hur vi ska bära oss åt. Därför har vi Petra som går in och lyssnar åt oss. Och när hon har samlat ihop sin information så går hon in och återställer en balans. För att uppnå dessa resultat använder hon sig utav just "body talk", (i samband med en pendel).

Hon plockar även med sig sina tarot kort men inte på det klassiska viset där en läser och en lyssnar utan här bjuder Petra verkligen in till lek. Här får alla vara med och leka. Vi får läsa av varandras kort, använda oss utav våran egna fantasi och dela med oss om dessa. Vi bommar igen dörrarna och bjuder på lite gott att mumsa på OCH 20% på precis ALLT i butiken. Bara för er!!! Ni vill inte missa detta!!!!

Tisdag 16 April från kl: 18-20.30. Ni får gärna anmäla er på sms till 070 652 29 43. Alla inbetalningar på 150kr görs till swish nr 070 261 60 15 med texten "BodyTalk" på meddelande raden. 

Här nedan har vi en video med hur det kan se ut. Tove, som är vd för Valentinas, ger sig på ett kort och läser av Petra. Utan några som helst kunskaper utgår hon helt utifrån sin egna fantasi och intuition. Gå gärna in på Petras hemsida gothealth och läs mer.