Chalkpaint Demonstrationer med Gofika

03.09.2020

Hej hopp,

Nu var det riktigt länge sedan jag skrev på bloggen och denna gång blir det spännande nyheter. Jag har haft en tanke länge nu som jag gått och fnurlat på och nu tänker jag göra verklighet utav det. Som de flesta utav er så vet ni att Valentinas Vardagsrum & Ateljé är Södertörns/Haninges återförsäljare av Vintage chalkpaint/kalkfärg från Jeanne d Àrc. Många utav er har gått kurs hos mig i både grundteknik och teknik 2 och många fler utav er ser jag fram emot att ta emot era anmälningar. Det är verkligen bara fantasin som sätter stop och det finns en hel uppsjö av tekniker man kan hitta på för att få fram underbara resultat på möbler, väggen, inredning, lampskärmar, golv, mm, mm....

Vintage färgen är en ECO certifierad miljövänlig kalkfärg. Det är matt och naturlig i sitt utseende. Vi behöver försegla denna färg så det inte tränger in någon fukt eller luft och detta gör vi med olika färgade vaxer och/eller lack. 

Nu är det så att inte alla har råd, tid, möjlighet, mm att gå kurser men vill gärna få en inblick i denna värld. Alla har vi väl någon möbel eller annat som väntar på att få nytt liv. Så för er som inte har tillfälle att fördjupa er kan jag nu ha hittat en lösning på detta. Varje Lördag kl 12 kan ni samlas på Valentinas. För en mindre peng erbjuds det gofika med cupcakes från Sugar´n Spice Cupcakery och en 20-30 minuters demonstration på chalkpaint. Jag har då valt en möbel som kommer få agera test möbel till massa olika tekniker. Jag lägger ut varje vecka på Instagram, Facebook och hemsidan "Veckans Demonstration" och tycker ni att det låter intressant så kommer ni ner till butiken, slår er ned med en kaffe och kaka och lite underhållning. Demonstrationen avslutas med frågor och tips.

Exempel på "Veckans Demonstration"                                                                  Bladguld! Krackelering! Decoupage! Stencil arbete! Marmorering! Gips uppbyggnad!

Missa inte detta. Var med och fyll ut Valentinas lokal och känn när inspirationen ta över. Det kanske börjar med mindre publik men tillsammans kan detta bli en kul samlingspunkt i lilla Tungelsta. Ett perfekt sätt även att bredda sina sociala kontakter och träffa lite nya vänner. Allt drar igång Lördagen, 12e September. Välkomna