Formex mässan Aug 2018

25.08.2018

Idag ska det handla om Formex. Vi var där en heldag och ännu hann vi inte med allt. Men tillräckligt!! En hel del läckerheter är på väg in till Valentinas. Vi vill gärna att ni tittar runt bland alla bilder nedan och skriver till oss i kommentars fältet om ni ser något som ni bara absolut tycker vi ska ta in. Vi är lite inne på att plocka in lite snygga kuddar och ser ni nåt som glimmar till i ögat så skicka iväg en hälsning. Vi strosade runt bland sammet, mässing, glas, krukor, häst inredning, dofter i massor, mm, mm....

Tänk vilket arrangemang det här med Formex egentligen är. Så många duktiga designers, konstnärer, kreatörer över lag, försäljare, service personal och glada människor. Så himla många fina möten, nya samarbetspartners och bekantskaper. Ögonen rent av studsar fram och tillbaka, upp och ner, från sida till sida. Inte konstigt man är lätt yr, att skallen bankar lätt och tankarna rusar med ideer. Otroligt att inte huvudet trillar av.  

Och att få en dag, bara vi. Vi som håller Valentinas kärt om hjärtat. Helt enkelt en riktigt fin dag. Välkomna in och vi håller er självklart uppdaterade med alla nya produkter som kommer in.