Halloween

27.10.2018

Trick or Treat / Bus eller Godis

Idag kom en stänk snö för första gången för säsongen. Det är riktigt friskt i luften idag så halsduken åker på. Tack till alla som kommit in och hälsat på. 

Men nu laddar vi upp för en ny vecka då denna har kommit till sitt slut. Och vilken vecka det blir nästa vecka då!!! Ja, Halloween veckan är på ingång. Nu laddar vi med roligheter. Torsdag 1a November! Öppettider denna dag är 12.20-19. Lägg in detta datum i kalendern. Då laddar vi med 20% på allt i butiken (EJ på det som är 50%, då det är det som gäller). Och självklart har vi laddat med lite godis till alla godis råttor. Mums.

Men huvud punkten för denna dag är självfallet Evie Kruse från Evies blommor. Evie är en Reiki Master och har arbetat med detta i 30 år och jobbar med healing, eteriska oljor, kristaller och ordnar unika Stjärntecken, Chakra och Feng-Shui buketter. Det kommer bjudas på alla möjliga små överraskningar men på Torsdag mellan kl: 17-19 är det tarot läsning som gäller. Du kan ställa en fråga (50kr frågan) till Evie rörande någon aspekt av ditt liv. Relationen, arbetet, fritiden, personlig utvecklingen, din partner, en saknad, din framtid, hälsa, osv.... Så fundera noga på vilken fråga DU vill ställa. Du kan även boka in en djupgående läsning med henne för att få en helhet. 

Varmt Välkomna