Julmarknad i Tungelsta

11.12.2018

Vi på Valentinas vill tacka alla besökare under Julmarknaden. Så roligt att så många hittat in till oss. Om det är någonstans man önskar och förväntar sig hög mysfaktor, så är det nog på en Julmarknad. Bland senap, honung, korv, glögg, hantverk, mm så lever Tungelstas marknader verkligen upp till dessa. 

Butiken som är fylld till bredden med en massa inredning, presenter, julinspiration, tips, mm... hade självklart öppet. Vi hoppas att så många utav er där ute får det  enklare att planera in era julklappar. Att i lugn och ro kunna ta er tid att strosa runt utan all stress och knök och bök där ute bland alla andra i vimlet. Ta en kaffe, choklad, och bara koppla av och hitta lite unika, udda prylar som ni definitivt får vara ensamma om. Här är vi inte som alla andra. 

För er som inte sett, så har vi ändrat lite på öppettiderna nu under December månad. Numera är det öppet Tis-Fre 11-19 och Lördagar 11-16. Söndag&Måndag STÄNGT! Vi håller er självfallet uppdaterade om detta ändras längre fram. Så varmt välkomna in!!!