En Färgsprakande Vernissige  

02.03.2018

Nu är det dags att tacka för denna utställnings period av tre underbara konstnärer och lämna över till tre nya. Och denna gång vill jag lova en färgsprakande stark utställning med tre riktigt tuffa brudar!!!!!

Susanne Cederlund med sina starka alster som ger ett hem det där lilla extra. Hon är inte rädd för att ta plats i sin konst och syns just nu på lite olika ställen runt om i stan.

Malin Eklund med sin konst som får en att känna som om man hamnat i en sagobok med mjuka, glada färger och drömaktiga varelser. Hon tar även med sig sina ängla kort vilket blir ett bra kompliment till konsten.

Och Carina Ehlers som inte är rädd för att testa nya tekniker, men alltid med en koppling till det spirituella. Och utöver hennes konstnärskap så är hon även medium och vill du boka en kort session - som ett intro för 50 kr - så går det bra att göra det på vernissagen.

Så håll i hatten för på Lördag, 10 Mars, mellan KL: 12-16 blir det mingel, bubbel, tilltugg och en jädrans massa häftig konst. Missa inte detta!!!!!