Roliga saker som hänt

22.05.2018

Nu är verkligen sommaren här och då blir det ju genast helt nya energier. Folk är ute och rör på sig, sitter i parker och äter glass, påtar för fullt i sina trädgårdar, grillar, mm...

Och vi på Valentinas vill dela med oss av allt roligt som vi har haft för oss. Vi hade tema kväll med Tia från Mary Kay 2/5 som visade oss hur vi får en sunkissed look med endast tre produkter. 12/5 hade vi Erik på boksignering med sin roman "Kvinnan med den döende mobilen". Perfekt möjlighet att plocka upp lite sommarläsning. Den 17/5 var Evies Blommor och det blev fullsatt med besökare. Vi pratade om blommor, personlig utveckling och hur vi lär oss att ta bättre hand om själen för att må så bra som möjligt i våra liv. Ett viktigt ämne!

Och nu i Lördags, 19/5 hade vi vårmarknad i Tungelsta Trädgård och det var såååå lyckat. Det fanns blommor till tusen, hantverk, Jenny Jacobsson var där med sin roman "Närmare än du tror", keramik, korvgrillning, ägg, mm.... Vi på Valentinas var med och visade upp oss med lite smått och gott och för att se mer hade butiken självfallet öppet. Så mycket folk och otrolig stämning. Tack till alla som kom ut och förgyllde denna dag tillsammans med oss. Många nya trevliga möten.