Underbar vecka

11.02.2018

Hej alla, hoppas ni har en underbar Söndag. Solen tittar visst inte fram ordentligt idag vilket annars hade vart väldigt välkomnande.... men men.... 

Ni har väl inte missat att det kommit in en hel del nytt. Bystar, kandelabrar, spegelbrickor och våra älskade handgjorda lampor från Grekland. De står uppställda och längtar efter nya hem. De är personliga, med egna namn, så de passar alla olika individer och hem. En fantastisk detalj. Mått 85cm / 35cm / 20cm. Det måste bara ses live för inga bilder gör rättvisa när det gäller dessa lampor. De är verkligen helt underbara!!! Vi har då aldrig sett lampor i samma stil förr.

Idag stänger vi kl. 16 som vanligt men hinner ni inte idag så är ni välkomna tillbaka igen på Onsdag. Då slår vi upp dörrarna kl. 12.15 och firar Alla Hjärtans dag. Och som ni vet så har vi någonting för alla. Varför inte ett dramatiskt häftigt smycke, någon inrednings detalj som ni vet eran partner har önskat sig eller varför inte dra till med ett konstverk. Vi finns mitt i lilla Tungelsta, bara ett stenkast söder om Stockholm, mitt emot pendeltågsstationen. Även gott om parkering. 

Här kommer bilder på våra fina lampor och kanske ni hittar en favorit bland dem.