Valentinas i Nynäshamnsposten

21.03.2018

I början på Mars hade vi en journalist här som ville skriva en artikel om Valentinas. Det dracks kaffe, berättades en massa historier, planeringar för framtiden diskuterades, det skrattades hej vilt och någon tår dök nog upp vid något tillfälle också. Ingen semla blev det dock då vi alla tre var eniga om vikten att tacka nej till sockret. Pratet fyllde lokalen och vips så hade tiden sprungit iväg och det var dags att avsluta. Inte alltid det lättaste när man ännu känner att det finns minst lika mycket till att berätta om.

Ett par veckor innan hade vi lånat ut Valentinas till Tungelstas egna författarinna Jenny Jacobsson och det var magiskt att bara sitta brevid och lyssna på hennes liv och hur hon hamnat i författar yrket. Hon släppte nu sin andra bok, "Närmare än du tror" och startade sin boksignering i butiken i Februari.

Spända, väntade vi ivrigt på när artikeln skulle vara med. Och nu, i Tisdags, var det dags. Så fint skrivet. Tänk, den här lilla lokalen, som vi sett växa fram mitt framför ögonen på oss. Som ett barn som blivit tonåring, skratt. Det kommer bli så roligt att nån gång i framtiden få titta tillbaka och se vad det blivit av allting. Vilket håll utvecklingen kommer gå. Vad mer vi kommer hitta på. Spännande. Och vi är så otroligt tacksamma till alla som uppskattat att vi kommit till Tungelsta och för allt stöd och pepp. Så tusen tack