Vernissage dags

25.04.2018

Hej hopp i värmen, 

På Lördag 28 April är det dags att ladda inför nästa vernissage. Mellan Kl: 12-16 har vi Drop-In och självfallet finns våra konstnärer på plats och representerar sin konst. Och denna gång bjuder vi på tre nya penselviftare och även lite ståltråds konst.

Sofia Toborg arbetar som konstnär på deltid främst i akryl, men blandar in annat material som spray, tusch, och glitter. Hon inspireras av sagor, mystik och magi och målar i starka klara färger. Själv föredrar hon att måla i relativt stora format, för där finns möjligheten att släppa loss kreativiteten, glädjen och lekfullheten. Hon har under det senaste året förutom att måla även designat kuddfodral, sidensjalar och nu senast handväskor med motiv från hennes original tavlor. 

Solweig Gunnarsson har haft kreativiteten som följeslagare genom åren och slutligen blev måleriet hennes uttrycksform. Hon målar det som känns lustfyllt för stunden och experimenterar gärna med olika tekniker, material och motiv.

Och Anneli Söderberg  målar oftast i akryl men tycker om att prova nya metoder och material. Är inspirerad av naturen, sagor, mystik och människokroppen. Motiven är ofta illustrationer av bilder ur hennes fantasi men även realistiska avbildningar av platser eller saker hon håller kära eller sånt hon bara tycker är vackert.

Vi vill även passa på att tacka Susanne, Carina och Malin för en otrolig färgsprakande utställning med många goda skratt. Tack tjejer för denna gång. Det blir säkert fler turer. Här under bjuds nu på lite bilder för kommande utställning. Varmt Välkomna!!!!