Vernissage med Alexandra Jöraas Skoogh 25/5-19 Kl: 12-16

22.05.2019

Då var det dags att avrunda ytterligare en utställning på Valentinas och släppa fram nästa konstnär. Denna gång har vi äran att presentera Alexandra Jöraas Skoogh. 

"Det hon vill säga och förmedla med sitt konstnärskap är att ibland
behöver vi alla en ventil, för att kunna ventilera och bearbeta saker.
Måleriet blev Alexandras ventil, hennes livsviktiga ventil under en svår period i
livet. Hon ser sitt konstnärskap som en enda stor process. Det är därför
hon målar och målar över, målar nytt och målar ännu mer tills hon
känner sig klar med just den målningen. Alexandra använder klara färger och blandar mjukt med hårt, varmt med kallt, stort med litet för att skapa en dynamik som gör varje bild intressant att titta på".

Nu på Lördag, 25e Maj, slår vi upp dörrarna. Då bjuds det på mingel, lite gott i glaset och någon liten mumsbit. Men framförallt så har vi en samlingsplats för intressanta möten. Där vi kan knyta nya kontakter, prata konst & inredning och dessutom bidra till våran lilla by. 

Här på Valentinas Vardagsrum & Ateljé, Allévägen 7, brevid Pizzeria Caprese, så har vi lagt ner så mycket kärlek till att skapa ett utrymme där inspirationen flödar på alla sätt och vis. För ditt hem, din kropp och din själ. En fantastisk liten inrednings butik men både gammalt & nytt och ett tillhörande konst galleri där vi dessutom ses med jämna mellanrum i olika temans tecken. Här har du möjligheten att vara egen i din stil, det mesta finns det bara ett exemplar utav. Denna plats är till för dig som inte följer strömmen utan vill vara unik. 

Varmt Välkomna!!!!!!!

         Alexandra Jöraas Skoogh