BLOGG

               Klicka på det inlägg ni vill läsa vidare om. Tack.

Body Talk

16.10.2019

Tusen tack till alla som kom och gjorde detta till en lyckad kväll med Body Talk med Petra Tunmar. Ännu en gång!!! Vi fick alla en djupdykning av hur vi kan använda oss av Body Talk i vardagen. Vi fick alla även en kort behandling där vi fick se Petra in action. Just hur hon kommuniserar med kroppen, vilka...

För er som inte vet vad som händer så händer det rätt mycket roligt just nu. Jag har ju haft privilegiet att driva en underbar liten butik i Tungelsta, strax söder om Stockholm. Dessa två år har varit otroligt givande och utvecklande och jag har lärt mig otroligt mycket, både om business men även om mig själv. Ibland överraskar man...

Formex. Jaa, vad ska man säga. Förmodligen ett utav världens bästa ställen, självfallet för dem som har inredning på hjärnan för det mesta. Men inte nog med det. Det finns en hel uppsjö utav kläder, smycken, accessoarer och.... godis!! Alltså Gränna Polkagrisfabriken. Dofterna av knäck, kaffe, te, lakrits och massa annat smått & gott. Och allt...

Nu på Tisdag, 14e Maj, Kl: 18-20.30, har vi Petra Tunmar tillbaka igen. Tekniken hon använder sig utav stimulerar kroppens egna läknings förmåga med hjälp av Body Talk, Homeopati och Healing. Symptom som uppstår är kroppens sätt att kommunicera ett "problem".

Save the Date!!!!! Nu har vi någonting riktigt spännande som vi vill dela med er!!. Vi vill här presentera Petra Tunmar som stimulerar kroppens egna läknings förmåga med hjälp av Body Talk, Homeopati och Healing. Symptom som uppstår är kroppens sätt att kommunicera ett "problem".

Formex 2019-01

31.01.2019

Formex är alltid nåt vi ser fram emot. Inte riktigt lika stor som den kan vara men bara skönt. Då hinner man med för en gångs skull. Som skållade råttor uppfattas vissa då de springer andfått igen labyrinten som just är, Formex.

Vi på Valentinas vill tacka alla besökare under Julmarknaden. Så roligt att så många hittat in till oss. Om det är någonstans man önskar och förväntar sig hög mysfaktor, så är det nog på en Julmarknad. Bland senap, honung, korv, glögg, hantverk, mm så lever Tungelstas marknader verkligen upp till dessa.

Nu när hösten och mörkret kommit och till och med några flingor fallit så kan det vara extra nödvändigt med lite roligheter, sällskap och mys. Vi hade Evie Kruse här i våras och rummet blev fullsatt. Så nu, Onsdag 28e Nov, med start kl. 18 t.o.m. 20 drar vi igång med ännu en afton.