BLOGG

               Klicka på det inlägg ni vill läsa vidare om. Tack.

Save the Date!!!!! Nu har vi någonting riktigt spännande som vi vill dela med er!!. Vi vill här presentera Petra Tunmar som stimulerar kroppens egna läknings förmåga med hjälp av Body Talk, Homeopati och Healing. Symptom som uppstår är kroppens sätt att kommunicera ett "problem".

Formex 2019-01

31.01.2019

Formex är alltid nåt vi ser fram emot. Inte riktigt lika stor som den kan vara men bara skönt. Då hinner man med för en gångs skull. Som skållade råttor uppfattas vissa då de springer andfått igen labyrinten som just är, Formex.

Vi på Valentinas vill tacka alla besökare under Julmarknaden. Så roligt att så många hittat in till oss. Om det är någonstans man önskar och förväntar sig hög mysfaktor, så är det nog på en Julmarknad. Bland senap, honung, korv, glögg, hantverk, mm så lever Tungelstas marknader verkligen upp till dessa.

Nu när hösten och mörkret kommit och till och med några flingor fallit så kan det vara extra nödvändigt med lite roligheter, sällskap och mys. Vi hade Evie Kruse här i våras och rummet blev fullsatt. Så nu, Onsdag 28e Nov, med start kl. 18 t.o.m. 20 drar vi igång med ännu en afton.

Höstmarknad

25.09.2018

Vilken toppen dag. Vi är sjukt nöjda med hur många det var som hittade till oss på Valentinas under höstmarknaden i Lördags. Rekord!!! Dagen började lite lätt oroligt då himmelen öppnade sig och det öste ner regn. Men sen tack och lov så sprack det upp och blev en underbar dag.

Kolla!! Kolla!!!! Kolla!!!! Vad som trillat in. Det första som fångade våra ögon på Formex. Vi bara såg på varandra och tänkte samma sak samtidigt. Detta måste in i varje hem, speciellt i varje barn rum. De är nämligen sparbössor men fungerar utmärk som super söt prydnad, ja typ, vart som helst. Vi är i alla fall förälskade i dessa små och stora. ...

Idag ska det handla om Formex. Vi var där en heldag och ännu hann vi inte med allt. Men tillräckligt!! En hel del läckerheter är på väg in till Valentinas. Vi vill gärna att ni tittar runt bland alla bilder nedan och skriver till oss i kommentars fältet om ni ser något som ni bara absolut tycker vi ska ta...

Nyinkommet

19.08.2018

Dramatiken kan börja!!!! Första veckan tillbaka på Valentinas igen nu efter sommar ledighet. Känslan att få strosa runt bland alla vackra ting, träffa alla glada besökare igen och presentera sig för nya. Fler och fler utav er hittar hit nu och det är vi så tacksamma för.

Nu äntligen slår vi återigen upp dörrarna till Valentinas. Vilken sommar vi haft och ännu har. Mycket värme som medför sig både gott och ont. Vi har oroat oss alla för hur värmen har påverkat våran jord, alla förskräckliga bränder, våra landets djur, våra äldre och alla som saknat möjlighet till avsvalkning. Samtidigt som vi njutit av medelhavs...